Vrijwilligers

De beurs is voor het grote succes iedere keer weer afhankelijk van vele vrijwilligers. Er zijn gelukkig al veel mensen die belangeloos meehelpen, maar we kunnen nog zeker goede vrijwilligers (mannen en vrouwen) gebruiken voor de volgende taken.

woensdagochtend: het voorbereiden van de kerkzaal. Dit is vrij zwaar werk door het verplaatsen van alle stoelen en het opbouwen van de rekken. Gelukkig maken vele handen licht werk en wordt het dan ook nog heel gezellig.
Vrijdagochtend en –avond: sorteren van de binnengebrachte kleding op maat en op verkoopbaarheid (kwaliteit is voor ons even belangrijk als kwantiteit), en het sorteren van speelgoed / boeken e.d. op soort.
Zaterdagochtend: op de ochtend van de beurs hebben we veel vrijwilligers nodig voor het opstellen van de verkoopbonnen, om toezicht te houden in de verkoopruimtes, om kleding weer terug te hangen en vragen van kopers te beantwoorden.
Zaterdagmiddag: alle niet verkochte spullen moeten gesorteerd worden, zodat ze of naar Stichting Georgië gaan (rode stip) of naar de juiste eigenaar. Tussen 15.30 en 16.00 uur komen de verkopers tenslotte weer langs om hun winst en de mogelijk niet verkochte spullen mee te nemen.

In principe wordt een vrijwilliger twee dagdelen ingezet op twee verschillende dagen.
Op deze dagen is het hard werken, maar naast het feit dat je werk verricht voor een goed doel, is het ook altijd erg gezellig.
Wanneer je jezelf als vrijwilliger aanmeldt, dan zit je er niet direct voor de komende beurzen aan vast. De naam vrijwilliger zegt het al, al behouden we natuurlijk graag goede mensen.

Wil je meer informatie of direct aanmelden, dan kun je contact opnemen met Brenda Hanemaaijer via kkbhulp@hotmail.com.