Voorwaarden voor verkopers

1. Als u een nummer aanvraagt gaat u automatisch akkoord met onze voorwaarden voor verkopers.

2. Inleveren artikelen: op de vrijdag voorafgaande aan de beurs van 08.45-10.45 uur en van 18.00 –19.00 uur.

3. Schone, in goede staat verkerende zomer-of winterkleding in de maten 86 t/m 176 en kleding in maat S of M die duidelijk bedoeld is voor tieners.

4. Voor de beurs in maart kan alleen zomerkleding worden aangeboden.

5. Voor de beurs in september kan alleen winterkleding worden aangeboden.

6. De organisatie behoudt zich het recht voor om aangeboden goederen die kapot, vies, verwassen, niet geschikt voor het aangeboden seizoen en/of niet eigentijds zijn buiten de beurs te houden.

7. Geen schoenen (laarzen, pantoffels) en geen ondergoed.

8. Geen babyartikelen. Dus geen autostoeltjes/kinderstoeltjes/fietsstoeltjes/ bedjes/ buggy/ kinderwagen/ borstkolven/ linnengoed.

9. Wij verzoeken u vriendelijk om uw kleding zoveel mogelijk op hangers aan te leveren (helaas kunnen wij om organisatorische redenen de hangers niet retourneren na afloop van de beurs).

10. Speelgoed voor kinderen vanaf een maand of 9 (echter géén knuffels en géén videobanden! baby speelgoed zoals bv rammelaars, bijtringen, sleutels nemen wij niet in) maximaal 20 stuks per aanbieder! Boeken maximaal 10 stuks en originele CD’s en DVD’s.

11. Er geldt een beperking voor kleding van 40 stuks per aanbieder/nummer; in totaal zullen maximaal 175 nummers worden uitgegeven. Bij inname van de artikelen zal steekproefsgewijs gecontroleerd worden op overschrijding van het aantal van 40 stuks.

12. Alle artikelen moeten voorzien zijn van een goed bevestigd etiket (bijv. een kaartje aan een touwtje) met daarop: omschrijving van het artikel, maat, duidelijk te lezen klantnummer en prijs (afgerond op tientallen eurocenten). Gebruik geen stickers (deze vallen er gemakkelijk af of worden -helaas- soms verwisseld) of spelden. I.v.m. mogelijke verwondingen bij medewerkers en kopers accepteren wij geen kleding waarop de etiketten bevestigd zijn met spelden. Kleding die zó is gemerkt zal buiten de beurs gehouden worden.

13. In geval van artikelen zonder (prijs op het) kaartje zal de organisatie trachten te achterhalen wie de verkoper is en welke prijs deze voor het artikel had bepaald. Wanneer de verkoper niet achterhaald kan worden of onbereikbaar is op het telefoonnummer dat aan de organisatie is doorgegeven, zal door de organisatie zelf een redelijke prijs voor het artikel worden bepaald.

14. Aan kopers wordt 10% extra in rekening gebracht en bij verkopers wordt 20% in mindering gebracht. Het verschil komt gedeeltelijk ten goede aan de kerk en gedeeltelijk aan een per beurs te bepalen goed doel.

15. Eventuele onjuistheden van de verkoopopbrengst dienen direct gemeld te worden.

17. Zie ook ‘tips’.


De organisatie is niet aansprakelijk voor schade die ontstaat:
1. Door het zoekraken van artikelen of artikelonderdelen en/of door het losraken van prijskaartjes.

2. Doordat onjuiste informatie wordt vermeld op de prijskaartjes of de artikelen niet voorzien zijn van alle benodigde verkoopinformatie (naam artikel, maat, vraagprijs en klantnummer).

Ophalen van niet verkochte artikelen en verkoopopbrengst: op de beursdag tussen 16.00 en 16.30 uur.