Voorwaarden voor kopers

Voor het kopen van goederen bij speelgoed- en kinderkledingbeurs Carnisse Haven gelden onderstaande regels.

1. De openings- en bezoektijden van de beurs zijn van 8.00 uur tot 11.30 uur. I.v.m. de financiële afhandeling van de verkopen vindt er voor en na deze openingstijden geen verkoop van goederen plaats aan bezoekers.

2. Eenmaal gekochte artikelen worden niet teruggenomen of geruild. Uw controle van de gewenste artikelen op (verborgen) gebreken dient plaats te vinden voordat u de kassa passeert. Eventuele onjuistheden bij de betaling dient direct gemeld te worden.

3. Het is mogelijk om (grotere) artikelen apart te laten zetten waardoor u in de gelegenheid wordt gesteld om uw bezoek aan de beurs op een aangename manier te vervolgen. Deze goederen dienen direct voor het volledige bedrag te worden afgerekend. Het apart zetten en tijdelijk opslaan van de betaalde goederen geschiedt op risico van de koper.

4. Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte (boodschappen) tassen mee naar binnen te nemen. Deze kunt u achterlaten in de hal; binnen zijn, zolang de voorraad strekt, speciale beurs winkeltassen voor u beschikbaar. Deze blijven eigendom van kinderkleding- en speelgoedbeurs Carnisse Haven en dienen aan het eind van uw beursbezoek weer te worden ingeleverd. Ook kinderen dienen tassen en rugzakjes achter te laten in de hal. Het is niet toegestaan om buggy’s mee te nemen in de verkoopruimtes; deze moeten worden achtergelaten bij de ingang.

5. Het is op geen enkele plaats binnen het beursgebouw toegestaan om kleding te laten passen door uw kinderen.

6. Tarieven:
  • aan een koper wordt 10% van zijn/haar totale aankoopbedrag extra berekend
  • een verkoper ontvangt 80% van zijn/haar vraagprijs
  • bij een aankooptotaal boven € 5,00 wordt € 1,00 administratiekosten berekend
  • aankoopbedragen worden afgerond naar 0 en 5 eurocenten.
7. De organisatie doet bij diefstal direct aangifte bij de politie.

8. Alle bezoekers, kledingaanbieders en kopers worden geacht op de hoogte te zijn van dit beursreglement.

9. Het is niet toegestaan in de verkoopruimtes te eten of te drinken.